-->

E RE

Amita sjell një linjë të re lëngje frutash të shijshëm, të krijuar dhe frymëzuar nga konsumatorët e saj. Amita Free e njëjta shije me më pak kalori! Pa sheqer shtesë,
me ëmbëlsues frutash natyral dhe me ëmbëlsues nga bima stevias.