Amita Free

Portokall, Karotë, Limon

Linja e re dhe e shijshme e lëngjeve të frutave me më pak kalori dhe pa sheqer të shtuar.
Amita Free vjen si një inovacion nga AMITA, e cila prezanton në treg një lëng pa sheqer dhe me ëmbëlsues nga bima e stevias. Përveç kësaj Amita Free përmban më pak kalori në krahasim me lëngjet e tjera të frutave me sheqer.

Sasia:

1 L330 ml

Barcode 1 L:

Barcode 330 ml:ENERGJI 59 kJ; ENERGJI 14 Kcal; YNDYRNA 0 g; TË NGOPURA 0 g; KARBOHIDRATE 3.4 g; SHEQERNA 2.1 g; FIBRA < 0.5 g; PROTEINA 0.1 g Vitamina / 100ml %SRD** Vitaminë A 320μg 40% Vitaminë C 32mg 40% Vitaminë E 7.2mg 60%
Ujë, lëng portokalli nga koncentrat (23.5%), lëng karote nga koncentrat (5%), lëng limoni nga koncentrat (4.5%), rregullues i aciditetit: acid citrik, vitamina (A,C,E), aromatizues, stabilizues: E 410 (gomë bathe), ëmbëlsues: sukralozë, acesulfame K dhe glikosid steviol (E960).


PORTOKALL
KAJSI
MOLLË


PJESHKE

PORTOKALL
KAROTË
LIMON


QERSHI